--siwonly-- Admin
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 28 İş/Hobiler : şarkı dinlemek , dans etmek , şarkı söylemek ,yüzmek , voleybol oynamak
| Konu: DBSK / TVXQ / 東方神起 C.tesi Kas. 13, 2010 8:53 pm | |
| TVXQ / 東方神起 TVXQ [Korece: 동방신기 (Dong Bang Shin Gi) / Çince: 東方神起 (Tong Vfang Xien Qi) / Japonca: 東方神起 (Tohoshinki)] SM Entertainment'den kurulmuş olan Güney Koreli bir erkek müzik grubudur. Beş üyeden oluşan bu grup özellikle dans, acapella, oyunculuk ve R&B stiliyle karışık pop müzikleriyle hayranlarının kalbini kazanmıştır. Grubun Güney Kore, Japonya, Tayvan, Çin, Tayland, Malezya, Singapur ve hemen hemen bütün Doğu Asya ülkelerindeki popülariteleri günden güne artmaktadır, aynısı Amerika ve Avrupa için de geçerlidir. Şu anda Kore'nin en çok sevilen pop grubu TVXQ'dur. Isimlerinin çevirisi "Doğu'nun Yükselen Tanrıları"dır. Grup Güney Korede ilk kez 26 Aralık 2003 yılında sahneye çıkmıştır. Biz 5 yıldız birlikte olduğumuz sürece, her yerde ve her zaman mutlu olmayı biliriz. @Yunho Bence en güzeli, DBSK üyelerinin 5'i birlikte çalıştığı zamandır... @Junsu Biz takım ruhu ile çalışan bir grubuz, gösterişli çalışmalar yerine üyelerin geleceğine önem veririz. @JaejoongBana bu grupla birlikte daha ne kadar çalışacağım soruldu, bende eğer mümkünse sonsuza dek dedim. @YoochunFanatik bir Cassiopeia olduğunuz için, hepinize çok teşekkür ediyorum. @Changmin | |
|
ßlaCk aNqeL Co-Admin
| Konu: Geri: DBSK / TVXQ / 東方神起 Paz Kas. 14, 2010 12:28 pm | |
| Konu için teşekkürler canım..
En son asi.girL_ℓмн tarafından Çarş. Kas. 17, 2010 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
--siwonly-- Admin
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 28 İş/Hobiler : şarkı dinlemek , dans etmek , şarkı söylemek ,yüzmek , voleybol oynamak
| Konu: Geri: DBSK / TVXQ / 東方神起 Paz Kas. 14, 2010 12:40 pm | |
| önemli deyil canım ellimden geldiğince bişiler paylaştım işte | |
|