--siwonly-- Admin
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 28 İş/Hobiler : şarkı dinlemek , dans etmek , şarkı söylemek ,yüzmek , voleybol oynamak
| Konu: BAYB AND ME C.tesi Kas. 13, 2010 8:04 pm | |
| BEBEK VE BEN Ülke: Güney Kore Tür: Komedi Süre: 93 dk. Yıl: 2008 Yönetmen: Kim Jin-yeong Senaryo: Choi Won,Lee Seong-min Oyuncular:Moon Mason> Bebe Jang Geun-suk> Esas Oğlan Kim Byeol> Esas Kız Konusu;Lise öğrencisi bir esas oğlan, annesi ve babası onun haylazlıklarına artık dayanamadıklarından evi terk ederler, o da bunu bir partiyle kutlamak için alışverişe gider, ve o ne! Alışveriş arabasının içine bırakılan, üstünde kendi ismi yazılı bir notla beraber bir bebek! Ve kendisine yardım etmek için gönüllü, kendisine ilk bakışta çarpılmış, zeki ötesi esas kız.. Bakalım "para yok pul yok okul var bebe var" denkleminden nasıl çıkacak yakışıklı? Bebeğe vurulacaksınız;) | |
|
criminaLové
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/12/10 Yaş : 30 Nerden : ßurSa İş/Hobiler : Müzik , Basketbol , Masa Tenisi , Break Dans,RAP,Şarkı Sözü Yazmak
| Konu: Geri: BAYB AND ME Paz Ara. 12, 2010 6:09 pm | |
| [teşekkürLer] Baby And me yani Bebek ve Ben cidden komik ve ağLatan bir yapıt.. ve de hakikaten MaSon Moon'a bitmemek Mümkün degil. ve de ayrıca esas oğlana [Jang Geun Suk]
En son criminaLové tarafından Salı Ara. 14, 2010 10:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : "a" harfini koymayı unutmuşum da ..) | |
|
--siwonly-- Admin
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 28 İş/Hobiler : şarkı dinlemek , dans etmek , şarkı söylemek ,yüzmek , voleybol oynamak
| Konu: Geri: BAYB AND ME Ptsi Ara. 13, 2010 2:10 pm | |
| önemli deyil canım bende izliyeceğim ama nezaman bakalım | |
|